Thom Craane in Concert 2019

Op vrijdag 18 januari 2019 en zaterdag 19 januari 2019 geeft Thom Craane weer twee meezingconcerten in het Klavier in Kaatsheuvel. Na het succes van 2016 probeert hij er deze keer net zo’n groot feest van te maken! Onder begeleiding van de begeleidingsband Mothers Disaster zullen er weer veel verschillende meezingers ter gehoren brengen.

Tijdens deze ruim drie uur durende show zullen ook een tal van gastartiesten hun opwachting maken. Koor 20 Something, Stefan van Eijk, Rob Grijsbach, Willem de Jong, Joey Martens zijn al enkele namen die al bekend zijn als gastartiesten. In de loop der tijd zullen we meer namen bekend maken!

Kaarten zijn HIER verkrijgbaar en kosten €10,- (Earlybird tickets)*, €15,- (Normale tickets) of €20,- (Aan de deur).

De deuren van de zaal gaan om 19:00 uur open en de aanvang van het concert is 20:00 uur. Na het concert zal er nog een afterparty zijn! Daar bent u met uw ticket natuurlijk ook van harte welkom!

MOTHERS DISASTER
Omstreeks 1977 wordt de basis voor de band gelegd in de huiskamer van huize Van Wanrooy: de Zuute Inval. Centrale spil in het huis is ‘moeder Nel’. Ze staat altijd klaar voor alles en iedereen. Zelfs als Pierre jaren later als laatste Van Wanrooy de band tijdelijk verlaat, blijft de rest onveranderd welkom in de repetitieruimte inclusief koffie en koekjes. Wij waren niet altijd de gemakkelijkste ‘klanten’: moeders ramp, Mother’s Disaster

Na diverse wisselingen in de bezetting besluit de band in 1987 uit elkaar te gaan en gaan de leden op in andere bands, maar de onderlinge vriendschap blijft gelukkig bestaan.

Als in 1999 een band wordt gezocht voor deelname aan The Night of Harmony in 2000 is dit een goede reden voor een reünie. De wedergeboorte van Mother’s Disaster is een feit.

In de jaren dat er een ‘Night’ is geprogrammeerd gaat vrijwel alle aandacht van de band daar naar uit. In de tussenliggende jaren is er ruimte voor eigen cover-repertoire en projecten van uiteenlopende aard. Kleine kroegoptredens, jubileumconcerten, voorprogramma van De Dijk, meezingconcert van Thom Craane; maakt niet uit, als we er maar plezier in hebben en er een uitdaging in zit.

20 Something
20Something heeft een passie voor muziek. Wij zijn een groep enthousiaste twintigers & dertigers die graag muzikale uitdagingen aangaan. Voor onszelf en voor jullie!